Loading...

Model

Veličina

Boja

Loyalty kartica

Kožne jakne i montoni

Kožne jakne su definitivno ono što bi svaka žena, a i svaki muškarac trebalo da ima u svom ormaru, a montoni su ona vrsta odevnog predmeta na koji nijedna žena nije imuna. U našoj kući mode možete pronaći savršene kožne jakne i montone vrhunskog kvaliteta i dizajna koje ćete godinama nositi sa puno samopouzdanja.Proizvodi 1 do 16 od 45 ukupno


Kožne jakne

Kožna jakna je od odevnog predmeta koji je prvenstveno služio kao najbolja zaštita od vetra, kiše i zime, postala nezaobilazan modni detalj koji već decenijama ne izlazi iz mode. Apsolutno svake godine srećemo devojke i muškarce u različitim kožnim jaknama. To su kratke kožne jakne, dugačke, jarkih ili tamnih boja, kožne jakne sa ruskom kragnom ili sa rok kragnom, sa najrazličitijim mogućim dizajnima i definitivno su sve jedinstvene i zanimljive na svoj način. 

Ženske kožne jakne sa krznom su danas veoma popularne jer se lako kombinuju sa različitim odevnim kombinacijama. Mada, kada su kožne jakne u pitanju, ne morate mnogo razmišljati o tome da li će se uklopiti. Priznaćete da nam se već formira neko mišljenje o osobi i to samo na osnovu kožne jakne koju nosi. Već možemo pretpostaviti neke karakterne osobine, stil života, muziku koju sluša itd.

Montoni

Monton – spoj elegancije, gracioznosti i topline. Montoni su veoma praktični za zimu, definitivno će vas ugrejati, a takođe će učiniti da izgledate otmeno i ležerno u isto vreme. Predstavlja kombinaciju kože i krzna, koža je zadužena da vas zaštiti od vetra i kiše kao i za isticanje vašeg stila, dok je krzno zaduženo da u njemu ne osetite zimu, a krzneni detalji će takođe vašem montonu dati i tu glamuroznu notu. 

Koji god monton za hladne zimske dane da odaberete, uvereni smo da ćete ga obožavati, jer su naši ženski modeli montona visokog kvaliteta, a napravljeni su od stopostotne kože i krzna. Obično se kaže da se zbog lepote svašta trpi, čak i hladnoća, mi se ne slažemo. U našim montonima ćete izgledati savršeno dok uživate u zimskim čarima.

U Casa dell intimo vas čekaju unikatni modeli kožnih jakni. Posetite naš prodajni objekat ili pregledajte našu internet prodavnicu i odaberite najkvalitetnije kožne jakne i montone za vas ili vaše najmilije.