Loading...

Model

Veličina

Boja

Brend

Debljina

Loyalty kartica

ČARAPE

Sa hladnijim vremenom polako se vraćate čarapama koje će vas ugrejati i dozvoliti vam da i dalje nosite haljine i suknje. U Casa dell intimo možete odabrati najmodernije ženske čarape izuzetnog kvaliteta, raznih boja, debljine i veličina.

Proizvodi 1 do 16 od 32 ukupno


Ženske čarape

Osim što će vas ugrejati, ženske čarape mogu istaći vaš stil. Model ćete izabrati u skladu sa vašim stilom i potrebama, a kod nas možete pronaći različite modele čuvenih unihop iliti najlon čarapa (najlonki), kao i mrežaste čarape, samodržeće čarape, čarape sa steznikom koje će oblikovati vaše noge, zadnjicu ili struk, a tu su i čuvene hulahopke i grilonke. Ukoliko ste raspoloženi za nešto provokativniji izgled, nudimo vam i ženske čarape sa čipkom i čarape za haltere.

Kada kupujete čarape morate voditi računa o kvalitetu. Ne smete dozvoliti da nekvalitetni materijali budu tako blizu vašoj koži. U vašim čarapama treba prvenstveno da se osećate udobno, ali i da zaštitite svoju kožu. Kod nas ćete pronaći ženske čarape renomiranih svetskih proizvođača u čiji kvalitet i proces proizvodnje možete biti sigurni.

Ženske čarape odavno zauzimaju posebno mesto u modnom svetu. Mnoge žene uživaju da ih nose jer se u njima osećaju moćno i pomažu im da na pravi način istaknu svoj stil.

U Casa dell intimo možete pogledati široku ponudu ženskih čarapa proverenog kvaliteta i modernog dizajna. Takođe, možete naručiti ženske čarape online i tako najjednostavnije doći do čarapa koje vam se dopadaju, bez napuštanja vašeg doma.