Poštovani,

Dobro došli na sajt Casa dell intimo.


Zavirite u svet intime gde vas očekuje muški i ženski donji veš izuzetnih materijala, prelepih dezena, nežne čipke i savršenog kroja najboljih domaćih i svetskih proizvodjača kao što su Lormar, Sielei, Selene, Aris, Leilieve, i još mnogi drugi. Veš je najbliže vašoj koži, i ne treba da štedite na njegovom kvalitetu.

Dozvolite da vam pružimo luksuzne modele kožnih jakni, bundi, krznenih prsluka i montona od stopostotne kože i krzna, koje ćete nositi godinama.

Drage dame, kod nas vas očekuje veliki izbor raznovrsnih klasičnih, modnih čarapa, i čarapa sa steznikom istaknutih svetskih i domaćih proizvodjača: Anitex, Bellissima, Gabriella, Sanpellegrino i Jolie Folie, u kojima ćete izgledati savršeno onda kada vam je to najvažnije.

Pronaći ćete veliku ponudu kupaćih kostima izdržljivih materijala, različitog kroja, i široke palete boja i dezena izuzetnih italijanskih i poljskih brendova kao što su Etna, Jolidon, Lormar i Lilly. 

Lepršave haljine grčkog brenda Vamp skrojene su od neodoljivih i prirodnih materijala, a odlični steznici italijanskog brenda Control body su sastavni deo naše bogate ponude. 


Kao zastupnik svetskih brendova, dočekaćemo vas sa raznovrsnim i bogatim asortimanom u kojem ćete pronaći za sebe i dragu osobu samo neodoljivi kvalitet koji prija koži, savršene krojeve za svačiji stil, i postojane boje. 

Vodjeni željom da budemo drugačiji i pružimo samo najbolje, svoje korisnike smatramo kao članove naše velike porodice. Trudimo se da opravdamo Vaše poverenje koje ste nam ukazali svojom posetom, našom kvalitetnom uslugom i fer odnosom. 


Od zadovoljstva uspešne kupovine Vas deli samo jedan korak, a to je ulaz u specijalizovanu internet prodavnicu Casa dell intimo.


Hvala na poverenju!