CASA DELL INTIMO je specijalizovana prodavnica za veleprodaju i maloprodaju gotovih proizvoda od kože i tekstila, kako domaćih proizvođača, tako i onih van granica Srbije. Dugi niz godina uspešnog poslovanja doveo nas je do stadijuma da kao domaća firma uspešno sarađujemo sa proizvođačima iz Italije, Španije, Poljske, Grčke, Turske, Bugarske, Bosne i Hercegovine.

Program veleprodaje sastoji se iz ponude kvalitetnog donjeg veša, ženskih čarapa, steznika, kupaćih kostima, kožnih jakni, montona, bundi i prsluka.


Veleprodaja kupaćih kostima


Veleprodaja kupaćih kostima – letnji program se sastoji od veoma velike ponude kupaćih kostima, i bogatog izbora krojeva, dezena i boja. Dvodelni i jednodelni kupaći kostimi u ponudi su u svim brojevima, od najmanjih do najvećih. Takođe, u ponudi su različiti modeli, od potpuno praznih, sa i bez žice, do modela sa penastim korpama ili sa push up efektom. Otporni materijali i fenomenalni modeli su nam osigurali put do velikog broja zadovoljnih kupaca. Poznati brendovi koje radimo su Etna, Bellissima, Gabianno, Lormar, Jolidon, Lilly, Infiore.


Veleprodaja donjeg veša


Prodaja donjeg veša na veliko obuhvata prodaju ženskog i muškog donjeg veša, pamučnih atlet majica, gaćica i bokserica. Veleprodaja ženskog donjeg veša upotpunjena je bogatom ponudom bodija i korseta od izuzetnih materijala i čipke; glatkih, čipkanih i laserski sečenih gaćica; čipkanih i glatkih grudnjaka sa super push up efektom, pa do klasičnijih i pamučnih modela sa i bez fišbajna. Konfekcijske veličine se rade od 65 do 110, u korpama B, C, D i E. Brendovi koji su u našoj ponudi, a koje bismo istakli su Lormar, Leilieve, Sielei, Lilly, Selene Creaciones, Excluzive Lingerie, Night Secret i Nagard.


Veleprodaja čarapa


Raznovrsna ponuda čarape obuhvata klasične svilene i mat čarape, satenske čarape, čarape sa radom, čarape sa steznikom, mrežaste čarape, samodržeće čarape, i čarape za haltere. Nudimo veliki izbor debljine čarapa (od 8 dena pa naviše), boja (krem, preplanuo ten, crna, bela, itd.) i veličina od ½ do 5. Kvalitetni proizvođači sa kojima radimo su Bellissima, Jolie Folie, Gabriella, Sanpellegrino i Anitex.


Prodaja na veliko kožnih jakni i montona


Naš zimski program sastoji se od ponude ženskih kožnih jakni i montona, od stopostotne kože i krzna, velikog izbora boja (crna, tamno braon, svetlo braon, siva, krem, bordo, crvena, zelena, teget,...), u veličinama od S do 3XL. 

Od ženskih klasičnih kožnih jakni nudimo modele sa ruskom i rok kragnom u više boja. 

Ženske kožne jakne sa krznom koje imamo u ponudi su u bojama crna i braon. Kada je reč o modelima, tu su kratke kožne jakne sa krznom na kragni ili na kapuljači, kožne jakne sa prslukom i krznom, punije kožne jakne sa krznom, i duge kožne jakne sa krznenom kragnom koja se skida. 

Muške kožne jakne imamo u crnoj i braon boji, u veličinama od S do 3XL. 


Veleprodaja bundi i prsluka


Veleprodaja bundi i prsluka spada u zimski program, i obuhvata duge i kratke bunde i prsluke, u bojama crna, siva, bela i krem, i u veličinama od S do XL.


Prodaja steznika na veliko


Steznici koje nudimo su dubljeg ili plićeg kroja, steznik-haljina, steznik sa nogavicama, i steznik kao gaćice. Boje u ponudi su bela, crna i krem; u veličinama od S/M do XXL. 

Modeli steznika Control body su napravljeni od čvrstih i elastičnih materijala, sa naglašenom jačinom na kritičnim mestima i dodacima u vidu silikonske trake i fišbajna koje im ne dozvoljavaju da izgube svoju formu i učinak. 


Glavne karakteristike artikala su izuzetan kvalitet materijala, postojane boje i prelepi dezeni. Imamo sve veličine u ponudi, i raznovrsne modele.

Našu ponudu sa maloprodajnim cenama možete pogledati na sajtu.


Za veleprodaju donjeg veša, kupaćih kostima, steznika, čarapa, montona i kožnih jakni, bundi i prsluka, možete nas kontaktirati na strvelur@gmail.com ili pozvati na 062/337-068, 062/338-038.Upit za saradnju