Loading...

Model

Karakteristike

Veličina

Korpe

Boja

Brend

Loyalty kartica

Steznici

Brzi tempo života definitivno ostavlja trag na našem telu. Previše obaveza, a premalo slobodnog vremena koje možemo kvalitetno iskoristiti za vežbanje, kao i loša ishrana, ispoljavaju se na našem telu u vidu napoželjnih "jastučića" koje nekako uvek primetimo kasno. Kako je za njihovo skidanje potrebno dosta vremena, potrebno nam je brzo rešenje, a to su steznici. U ponudi Casa dell intimo prodavnice su steznici italijanskog brenda Control body, u različitim modelima - steznici za stomak, steznici sa nogavicama i gaćicama, duboki i plitki, kao steznik haljina.

Proizvodi 1 do 16 od 21 ukupno


Steznici sa nogavicama

Za postizanje savršene linije tela, idealan je model dubokog steznika sa nogavicama, jer će on obuhvatiti sve najkritičnije tačke - preko butina do grudi. Control body 410465 i Control body 410604 su steznici koji podižu zadnjicu, uklanjaju višak sa stomaka i stanjuju struk zahvaljujući čvrstom i elastičnom materijalu sa ojačanjima. Italijanski brend Control body vam nudi veliki izbor boja i veličina, gde ćete sigurno pronaći pravi model za sebe.

Steznici sa gaćicama

Steznik sa gaćicama je ojačan u predelu stomaka, struka, i guze. Sa laserski sečenim i endlanim ivicama, ocrtavanje je svedeno na minimum. Njegova jačina i elastičnost dovešće trenutno liniju do savršenstva i možete ih nositi ispod haljina i pantalona. Steznik za stomak možete izabrati kao duboki steznik (na primer, Control body 311560) ili kao plići steznik za donji stomak (Control body 311028).

Haljina steznik

Steznici u obliku haljine za savršeni sklad linija tela. Steznici za nošenje ispod haljina trenutno oblikuju liniju tela, pružaju odličnu potporu stomaku, oblikuju struk i podižu zadnjicu.