Loading...

Model

Veličina

Korpe

Boja

Brend

Loyalty kartica

Grudnjaci

Svakoj dami je najvažnije da ima brushalter koji će ispuniti sva njena očekivanja kao što su kvalitetni materijali, udobnost tokom nošenja i model koji će lepo pokupiti i istaći dekolte. U našoj internet prodavnici pronaći ćete razičite modele grudnjaka, među kojima je sigurno i onaj koji je vama potreban - pamučni grudnjaci sa žicom i bez žice, push up grudnjaci, brushalteri sa formiranom penastom korpom, brushalteri sa dubokim korpama… Zavirite u naš svet i uverite se u kvalitet i udobnost koju nudimo.

Proizvodi 1 do 16 od 88 ukupno


Push up grudnjaci i grudnjaci sa blagim punjenjem

Brushalteri sa push up-om i blagim punjenjem namenjeni su ženama koje žele da podignu i istaknu grudi. Rade se u dve veličine korpi – B i C. Modeli grudnjaka sa super punjenjem u B korpi su savršen izbor za dame sa manjim grudima jer oni vizuelno mogu da uvećaju grudi do čak tri broja (Lormar Double Extra, Lormar Double, Selene Carlota...).

Brushalteri sa formiranom korpom

Brushalteri sa penastom korpom i žicom su odličan izbor jer lepo pokupe grudi, oblikuju dekolte i nema nepoželjnog ocrtavanja ispod njih. Odlični su za žene sa većim grudima koje nose C, D ili E korpu. Veliki izbor modela i boja koje vam nudimo proizvodi su svetskih brendova Selene, Leilieve i Lormar.

Pamučni grudnjaci

Pamučni brushalteri su uvek odličan izbor, jer pamuk kao prirodan materijal najviše prija koži. U Casa dell intimo možete izabrati pamučan brushalter sa ili bez žice, sa čipkom ili bez nje. Dostupne su B i C korpe brendova Exclusive, Lilly, Selene, Sielei i Lormar.

Prazni brushalteri sa ili bez žice

Potpuno prazni grudnjaci odlično su se pokazali jer su lagani za nošenje. Ojačani fišbajnom ili šavovima, odlično će stajati i neće izgubiti svoju formu. Nudimo vam modele brushaltera sa žicom u C, D i E korpi, a bez žice u C i D korpi poznatih brendova poput Selene i Lilly, u više boja i veličina.