Loading...

Model

Veličina

Boja

Brend

Loyalty kartica

Gaćice i halteri

Luksuzan i prelep ženski donji veš koji ćete pronaći u Casa dell intimo, ističe se svojim kvalitetom i udobnošću. Kod nas ćete pronaći originalne modele ženskog donjeg veša poznatih italijanskih brendova kao što su Lormar i Lilly, španskog brenda Selene Creaciones, kao i modele domaće proizvodnje. Čeka vas veliki izbor modela dubokih, brazilijana i tanga gaćica, ženskih bokserica, kao i nezaobilaznih laserski sečenih i neprimetnih gaćica.

Proizvodi 1 do 16 od 27 ukupno


Duboke gaćice

Ženske gaćice pre svega moraju da budu udobne i kvalitetne jer su najbliže koži. Duboke gaćice su odlične jer daju podršku donjem stomaku. Možete izabrati pamučne duboke gaćice domaće proizvodnje kao što su Nagard, ili one od finijeg materijala poput modela Selene Mary Luz, koje možete kopletirati sa grudnjacima Mary Luz i Vanessa. I duge modele možete kombinovati sa grudnjacima i napraviti lep komplet donjeg veša po svom ukusu.

Klasičan slip model

Klasične gaćice su modeli koji nisu duboki i zatvoreni pozadi. Kod nas ćete pronaći različite modele, od običnih pamučnih gaćica do onih ekskluzivnijih u kombinaciji sa čipkom, a sve to u razločitim i prelepim bojama.

Brazilijana i tanga gaćice

Ekskluzivan i izazovan donji veš koji pobudjuje maštu, uvek podrazumeva brazilijana i tanga gaćice. Mogu biti glatke, čipkane ili kombinacija oba, sa laserski sečenim ivicama – zahvaljujući čemu se neće usecati i primećivati ispod garderobe. Kada jednostavno ne pristajete na kompromise i ne želite da vam se veš ocrtava, glatka laserski sečena brazilijana ili tanga su pravi izbor za takve prilike.