Loading...

Model

Boja

Loyalty kartica

Kožne torbe i tašne

Detalj koji savršeno upotpuni ženski outfit je savršena kožna torba, kožna tašna, kožni ranac a uz njih odlično ide i kožni novčanik.

U Casa dell‘ intimo web shop-u pronaći ćete ženske kožne torbe i tašne idealne za svaku priliku, različitih modela i prelepih boja koje ćete lako uklopiti uz svoj stil. Naša ponuda kožnih torbi je obogaćena malim tašnama, srednjim i većim tašnama u velikom izboru boja i dezena, počev od elegantne crne torbe do smele žute torbe. Ženski kožni ranac je odličan detalj i vrlo praktičan kada planirate da prošetate ili ste jednostavno ljubitelj kožnih rančeva. Novi detalj su nam kožni novčanici i novčanici za kartice sa više pregrada.

Uživajte u izboru modela za sebe.

Proizvodi 1 do 16 od 66 ukupno


Ženske kožne torbe

Ukoliko želite da budete elegantni i jedinstveni u svakoj odevnoj kombinaciji, onda su naši modeli ženskih kožnih torbi pravi izbor za vas. Vrhunski dizajn i kvalitetna izrada savršeno se uklapaju u svakoj prilici. Posetite naš web shop Casa dell‘ intimo i izaberite odgovarajući model već danas.

Ženske kožne tašne

Savršen dodatak za svečane prilike i večernje izlaske. Moderne i glamurozne modele ženskih kožnih tašni možete poručiti preko našeg web shopa.