Loading...

Model

Veličina

Korpe

Boja

Brend

Karakteristike

Loyalty kartica

KUPAĆI KOSTIMI

Svi sa uzbuđenjem čekamo leto, odmor, more, sunčanje... Neki naporno treniraju kako bi na leto imali savršenu liniju. U koju god grupu da spadate, treba vam savršen, moderan ženski kupaći kostim koji će na plaži istaći vaše kvalitete i u kome ćete se osećati dobro. U našem asortimanu pronaći ćete kvalitetne i atraktivne modele kupaćih kostima koji će savršeno odgovarti vašoj figuri.

Proizvodi 1 do 16 od 46 ukupno


Ženski kupaći kostimi

Kupaći kostim treba prvenstveno da bude od kvalitetnih materijala. Kupaći kostim je najbliži vašoj koži, a ona zaslužuje samo najbolje i važno je da je zaštitite od materijala koji joj mogu naštetiti. U kupaćem kostimu treba da se osećate dobro i sigurno i da vam bude udobno.

Tokom 20. veka izgled kupaćeg kostima se potpuno promenio - od dugačkih pantalona, do bikinija. Sada vam kupaći kostim omogućava da čak i na plaži pokažete svoj stil. Izbor modela, boja i dezena je praktično neograničen. Nebitno je da li vašem stilu i figurni više odgovara jednodelni ili dvodelni kupaći kostim, da li više volite sportske kupaće kostime, ili uvek birate push up kupaći, u Casa dell intimo ćete sigurno pronaći kupaći kostim po vašoj meri i ukusu. Pokušali smo da svojom ponudom izađemo u susret svim vašim zahtevima. Kod nas možete pronaći odgovarajući model i ako tražite kupaći kostim za punije, duboki kupaći ili kupaći kostim za velike grudi.

Izaberite vašu destinaciju za letovanje, a mi ćemo omogućiti da cela plaža bude očarana vašim kupaćim kostimom. Ako želite da razbijete monotoniju i da se poigrate možete izabrati dvodelni kupaći kostim čiji su gornji i donji deo u različitim bojama. Trudimo se da pratimo trendove, ali ne odustajemo ni od klasike, tako da se u našoj ponudi nalaze raznovrsni ženski kupaći kostimi cvetnih, šarenih, jednobojnih, glamuroznih, resastih i drugih atraktivnih dezena kojima ćete biti oduševljeni.

Posetite nas u našem prodajnom objektu ili poručite vaš kupaći kostim u našoj online prodavnici i budite spremni da ovog leta na plaži sve oči budu uprte u vas.