Loading...

Model

Veličina

Boja

Brend

Loyalty kartica

Ženske kožne jakne

Kožne jakne su definitivno ono što bi svaka žena trebalo da ima u svom ormaru. Odličan su izbor za različite vremenske prilike i različite odevne kombinacije. U Casa dell intimo online prodavnici možete pronaći savršene ženske kožne jakne od prirodne kože, vrhunskog kvaliteta i dizajna koje ćete godinama nositi sa puno samopouzdanja.

Proizvodi 1 do 16 od 31 ukupno


Kožna jakna je od odevnog predmeta koji je prvenstveno služio kao najbolja zaštita od vetra, kiše i zime, postala nezaobilazan modni detalj koji već decenijama ne izlazi iz mode. Gotovo svakodnevno i u svim prikama srećemo žene u kožnim jaknama. Izbor modela i boja je takoreći neograničen. U ponudi se mogu naći duge i kratke ženske kožne jakne, kožne jakne sa ruskom kragnom ili sa rok kragnom, kožne jakne sa krznom, čuvene rokerice i moto jakne… Sve ove modele viđamo u različitim bojama - crne kožne jakne, braon, crvene, zelene…  

Ženske kožne jakne sa krznom su danas veoma popularne jer se lako kombinuju sa različitim odevnim kombinacijama. Iako se svake godine menjaju trendovi i različiti modeli proglašavaju za moderne kožne jakne te sezone, ipak nećete pogrešiti za koji god model se odlučili. Model kožne jakne govori dosta i o karakteru, a neretko postaje i zaštitni znak onoga ko je nosi.

Ukoliko se odlučite za online kupovinu kožne jakne, u našoj internet prodavnici ćete pronaći veliki izbor modela iz Turske, izrađenih od prirodne kože, u različitim bojama i veličinama. Posebno ističemo odličan odnos cene i kvaliteta jakni u našoj ponudi. Pogledajte cene i pratite akcije na našem sajtu i odaberite jaknu u kojoj ćete se osećati najbolje.