Loading...

Veličina

Boja

Brend

Loyalty kartica

Muške kožne jakne

Muške kožne jakne su komad koji obavezno privlači pažnju i daje posebnu draž i privlačnost u svakoj kombinaciji. Muškarac u ovoj jakni nikada ne može izgledati „obično“. Casa dell intimo vam nudi kvalitetne jakne od prirodne kože, klasičnog i modernog dizajna.

Proizvodi 1 do 16 od 22 ukupno


Ove jakne su popularne već decenijama unazad i jedan su od retkih odevnih komada koji je „preživeo“ sve promene trendova i uspeo da se uklopi u svaki stil. Vrlo brzo su prevazišle svoju osnovnu zaštitnu funkciju i postale „must have“ zasvakog muškarca sa stilom.

Od vojne uniforme, preko popularnih holivudskih „loših momaka“ i slavnih rokera, kožne jakne su postale simbol snažnog muškarca koji zna šta želi u životu i ne boji se da to i ostvari.

Nekada su se ove jakne kosile isključivo u crnoj, ali se vremenom to promenilo. Prvo su primat preuzele braon jakne, kao nešto elegantnija varijanta, a onda su se na tržištu pojavile jakne u raznim bojama. Crna i braon su i dalje daleko najpopularnije i najbolje za kombinovanje, a crna je, osim toga i dalje simbol buntovnika, i obavezan komad u garderoberu svih rokera i bakera.

Kada je reč o modelima muških jakni, od prvih pilotskih i čuvenih američkih vojnih A2 modela, danas je izbor mnogo raznovrsniji. Popularnost klasičnih, kratkih se nije smanjila, ali sada imamo i duge, kožne mantile i  sakoe, a tu su i dalje i čuvene bajkerice tj. rokerice. Modeli se razlikuju i po raznim detaljima, različitim rajsferšlusima, štepanim rukavima, zakrpama, različitim kragnama, od klasične do ruske...


Ako se odlučite za  jaknu od prirodne kože i izaberete kvalitet i univerzalni model, možete u njoj uživati godinama. Ona će postati vaš zaštitni i deo vašeg jedinstvenog stila, a ujedno će vas veoma uspešno ugrejati i zaštiti od vetra.