Objavljeno: 08.06.2021

Jednodelni kupaći osvaja dizajnere i kupce širom sveta. Od vintage izgleda do savremenog dizajna, jednodelni kupaći kostimi ostaju odličan izbor za sitnije žene koje žele da istaknu figuru. Ove godine imamo i našu liniju Casa Dell Intimo jednodelnih kupaćih kostima koju vam preporučujemo da pogledate. Istražite naš katalog i nađite ono u čemu ćete se osećati odlično. 


Jednodelni kupaći će uvek biti popularan bez obzira na trendove. Od celokupnog programa za plažu, jednodelni kupaći kostim ima elegantnu ali prijemčivu notu. Izgleda odlično, daje vašoj figuri pun izraz, i čini je izraženijom. 

Kako se trudimo da ispratimo sve trendove vezane za program za plažu, videli smo da ni jednodelni modeli ne gube na popularnosti. Čak smo bili i toliko hrabri da ovog leta lansiramo i Casa Dell Intimo brend kupaćih kostima.  

Pre nego što pogledate našu ponudu, želimo da vam skrenemo pažnju na jednu stvar vezanu za kupaće kostime. Želimo da vam pomognemo da izaberete pravi model za vas. Naravno, ne diramo u vaš ukus. Samo želimo da vaš prirodni izgled dođe do punog izražaja. 

Sve smo to pokrili u ovom vodiču, tako da nađete model koji vam najviše odgovara.

Kada nositi jednodelni kupaći 


Koliko god bio univerzalan, jednodelni kupaći i dalje najbolje stoji ženama sa atletskom građom. Ukoliko imate jaču figuru ili znatnije obline, jednodelni kupaći ih neće lepo oslikati. Za to su daleko bolji modeli dvodelnog kupaćeg. 

Takođe, jednodelni modeli bolje stoje ženama koje su sitnije. Ali, posebna pogodnost je mešavina elegancije i vizuelnog utiska. Ove modele bi preporučili svakom ko voli retro ili vintage izgled. 

Dodatna pogodnost ovih modela je da su odlični za sportove na vodi. Pogotovo kada imaju traku, odlična su podrška za grudi. Modeli bez trake su odlični kada želite da upotpunite vaš izgled. 

Opet treba ponoviti, ovi modeli ipak boje stoje ženama sa specifičnom građom.

Atletska građa

Jednostavno, ovi modeli lepše stoje ženama koje su sitnije i mršavije. Ima nešto u tome kako prianja uz njihovo telo i ocrtava im figuru. 

Naravno, vi treba da izaberete ono u čemu se vi najlepše osećate. Vaš komfor uvek treba da bude parametar po kome birate odeću, a pogotovo kupaće kostime. Ono o čemu govorimo je vizuelni i estetski dojam.  

Kako smo naveli gore, jednodelni kupaći nije dobar kada treba da prikrije stomak i obline. On ih razotrkiva i ističe. Kada imate ovakvu građu, bolje je uklopiti različite delove gornjih i donjih delova za pun efekat. 

Dakle, ovaj tip kupaćeg je bolji za vitkije žene. Ovaj model ima još jednu prednost, a odnosi se na aktivnosti na vodi.

Sportske aktivnosti  

Jednodelni kupaći kostimi su bolji za aktivan dan na vodi. Manje su šanse da će spasti ili svući se sa tela tokom ovih aktivnosti. 

Ukoliko se bavite ronjenjem, plivanjem, pa čak i surfovanjem oni su odličan izbor. Kod dvodelnog kupaćeg nešto se može otkačiti ili odvezati, stavljajući vas u neprijatnu situaciju. 

Naravno, jednodelni modeli su dobri i kada želite samo da uživate u vodi i na suncu. 

Ipak, najveća prednost ovih modela je modni dojam.    

Moda

Jednodelni modeli podsećaju na umetnost, stare fotografije, i neke vrhunske trenutke mode. Ove modele možete da obučete i kao bodi i nosite kao odeću. 

Samo ih uklopite sa nekom suknjom ili drugim delom odeće za pun dojam. U našem asortimanu imate svakakve modele od onih uobičajenih do onih ekstravagantnijih. 

Možete ih nositi i na drugačiji način ako imate neke kreativne ideje. Na kraju dana to i jeste najbitnije. Treba da iznesete sebe.

Kako izabrati jednodelni kupaći 

Da to uradite treba da znate kako se bira jednodelni kupaći kostim. Prilikom izbora kupaćeg najvažnije je da uparite oblik tela sa modelom kupaćeg kostima. Nakon toga dolaze materijali i održavanje kupaćeg. 

Oblik tela

Kod oblika tela želite da obratite pažnju na dve stvari. To su vaša građa i veličina modela. 

Što se tiče veličina, na svakom našem kupaćem na sajtu imate oznake za veličinu. Pogledajte, i ako vam nije jasno koja je to veličina, pozovite nas na 062/337-038 da proverite sa maloprodajom. 

Kada je u pitanju sama građa tela, jednodelni kupaći idu bolje sa atletskom građom. To znači da bolje idu uz sitnije telo, sa manjim grudima i zadnjicom. Dobri su i za niže žene jer mogu da izduže figuru. 

Osim toga nema nekih posebni saveta ili pravila. Opet, najvažnije je da se vi osećate lepo u kupaćem. 

Materijali 

Što se tiče materijala, najvažnije je da vam materijali odgovaraju za kožu. Postoje brojni materijali od kojih se prave kupaći kostimi. 

Ipak, najvažnije je da odaberete materijal koji je dugotrajan, zadržava boju i oblik. Ukoliko imate bilo kakve alergijske reakcije i slično, važno je da obratite pažnju i na te detalje. 

Međutim, ako kupujete brendirane modele, nećete imati bilo kakvih problema. Makar što se tiče materijala.

Održavanje 

Za kraj, obratite pažnju i na održavanje. Ako ćete imati aktivno leto, i planirate da često idete na plažu, treba vam model koji se lako održava. 

O svemu tome se možete informisati prilikom kupovine. Naravno, što su modeli kvalitetniji, to će se lakše održavati. 

Ovo su bile tehničke informacije. Hajde da se pozabavimo nečim zanimljivijim. 

Jednodelni kupaći trendovi 

Trenutno, najpopularniji modeli jednodelnih kupaćih kostima su oni bez ikakvih kopči ili traka za rame. Takođe, popularni su modeli koji su što više otkrivaju telo. 

Što se tiče boja, teži se toplijim bojama. Dodatno, možete pogledati i modele koji imaju nekoliko boja koje prave kontrast ili se uklapaju. 

Još jedan detalj na koji možete da obratite pažnju su trake. Jednodelni modeli mogu imati trake koje se vezuju oko celog tela. Najčešće se vezuju oko kukova i vrata. 

Pored toga, modeli mogu koristiti i alke u predelu grudi da vežu gornji deo kupaćeg. To su neki detalji i motivi koji oblikuju letnje kolekcije 2021. godine. 

Jednodelni kupaći i modeli u Casa Dell Intimo Ponudi

Što se tiče naših ponude, jednodelne kupaće kostime pogledajte ovde. Pored toga što imamo našu Casa Dell Intimo liniju, možete pogledati i druge brendove u sklopu programa za plažu

U ponudi ćete pronaći različite modele i dezene. Pogledajte veličine dostupnih modela da utvrdite li su odgovarajući za vas. 

Možete ih kombinovati i sa haljinama za plažu da upotpunite vaš outfit. Istražite naš katalog, pogledajte i dvodelne kupaće kostime kao i kupaći za trudnice, naručite modele online ili nas posetite u prodavnici.

Naručite jednodelni kupaći 

Jednodelni kupaći su fantastični modeli koji će u trenutku unaprediti vaš izgled. Ipak, najvažnije je da nađete kupaći koji je za vas. 

Kada nađete model koji se vama sviđa i u kome se osećate lepo, osvojili ste lepo. Učinite tu uslugu sebi, i uživajte u sunčanim danima koji dolaze.