Objavljeno: 04.05.2023

Letnja sezona je idealna da se ponovite novim kupaćim kostimom ili haljinom za plažu. Dok je veličinu za haljinu za plažu lako odrediti, sam kupaći kostim koji ide uz telo je nešto komplikovanije odrediti. Kada kupujete kupaći u prodavnici, lako možete odrediti veličinu jer na licu mesta možete probati ili premeriti jedan ili više modela.

U moru izbora fantastičnih boja i dezena i sjajnih krojeva lako je izabrati model za sebe kada ste u prodavnici. U tom slučaju možete da izaberete nekoliko modela kupaćih kostima koji vam se dopadaju i da ih probate ili premerite na licu mesta. Pri izboru kupaćeg kostima, veoma je važno da obratite pažnju na sledeće kako ne bi kasnije bile nezadovoljne. Sam kroj kupaćeg kostima mora fino da prati liniju tela, ne sme da se useca i da pravi neželjene ureze. Ali, kako izabrati kupaći kada kupujete preko internet prodavnice?


Kada planirate da kupujete kupaći online u web prodavnici, sve što vam je potrebno je krojački metar i preciznost. Važno je premeriti se prema uputstvima kako bi veličina kupaćeg bila odgovarajuća. Takodje, potrebno je odrediti da li želite jednodelni ili dvodelni kupaći kostim. 

Prema priloženoj tabeli možete orijentaciono odrediti veličinu kupaćeg kostima koja vam je potrebna: