Loading...

Model

Karakteristike

Veličina

Korpe

Boja

Brend

Loyalty kartica

Leto 2024

Svi sa uzbuđenjem čekamo leto, odmor, more, sunčanje... Neki naporno treniraju kako bi na leto imali savršenu liniju. U koju god grupu da spadate, treba vam savršen, moderan ženski kupaći kostim koji će na plaži istaći vaše kvalitete i u kome ćete se osećati dobro. U našem asortimanu pronaći ćete kvalitetne i atraktivne modele kupaćih kostima koji će savršeno odgovarti vašoj figuri.

Proizvodi 1 do 16 od 62 ukupno


Kupaći kostim treba prvenstveno da bude od kvalitetnih materijala. On je najbliži vašoj koži, a ona zaslužuje samo najbolje i važno je da je zaštitite od materijala koji joj mogu naštetiti. Pored toga, u kupaćem kostimu treba da se osećate dobro i sigurno i da vam bude udobno. Važno je da vas ništa ne zateže, ali i da vam se ne pomera prilikom svakog malo oštrijeg pokreta. Suština letovanja i odmora je da se opustite, pa to važi i za kupaći kostim. Vaš izbor treba da bude takav da ćete potpuno opušteno moći da plivate, sunčate se, igrate odbojku na plaži i radite šta god volite.

Dvodelni i jednodelni ženski kupaći kostimi

Tokom 20. veka izgled kupaćeg kostima se potpuno promenio - od dugačkih pantalona, do minijaturnog bikinija. Sada vam kupaći omogućava da čak i na plaži pokažete svoj stil. Izbor modela, boja i dezena je praktično neograničen. Nebitno je da li vašem stilu i figuri više odgovara jednodelni ili dvodelni kupaći kostim, da li više volite sportske kupaće kostime, ili uvek birate push up kupaći, u Casa dell intimo ćete sigurno pronaći kupaći kostim po vašoj meri i ukusu. Ako želite da razbijete monotoniju i da se poigrate možete izabrati dvodelni kupaći kostim čiji su gornji i donji deo u različitim bojama. Trudimo se da pratimo trendove, ali ne odustajemo ni od klasike, tako da se u našoj ponudi nalaze raznovrsni ženski kupaći kostimi cvetnih, šarenih, jednobojnih, glamuroznih, resastih i drugih atraktivnih dezena kojima ćete biti oduševljeni.

Kupaći kostim za punije

Pokušali smo da svojom ponudom izađemo u susret svim vašim zahtevima i potrebama. Kod nas možete pronaći odgovarajući model i ako tražite kupaći kostim za punije dame. Ukoliko se bolje osećate u dubokom kostimu tj. kupaćem sa dubokim donjim delom, ili smatrate da on više odgovara vašoj građi, u našoj ponudi imamo i takve modele. Svesni činjenice da je teško pronaći i izabrati kupaći kostim za velike grudi u svoju ponudu smo uvrstili i ove kostime.

Pareo za plažu

Upotpunite svoj outfit za plažu izborom odgovarajućeg parea. Pareo je praktičan i moderan deo garderobe. Sa njim ćete izgledati moderno i zavodljivo, posebno ukoliko ga uklopite sa kupaćim kostimom. Uz to, ništa nije praktičnije za oblačenje i svlačenje na plaži, a može odlično da posluži i ukoliko želite da prikrijete nedostatke i osećate se opuštenije na plaži. Kod nas možete izabrati pareo za plažu od laganog i lepršavog materijala. Ponuda boja i dezena je raznovrsna, pa verujemo da ćete naći onaj koji odgovara vašem ukusu i stilu.


Izaberite destinaciju za letovanje, a mi ćemo vam omogućiti da se na plaži osećate sigurno, opušteno i zavodljivo.
Posetite nas ili pronađite kupaći kostim u našoj online prodavnici i budite spremni da ovog leta na plaži sve oči budu uprte u vas.