Objavljeno: 21.06.2021

Kupaći za vas nije nikakva nova ideja. Postoji gomila saveta o tome kako izabrati kupaći kostim od izbora materijala do vodiča za veličine. Želimo da pokrenemo drugačiju raspravu. Zanima nas da otrkijemo šta je to što čini da se žena oseća dobro u kupaćem kostimu. Želimo da nađemo kupaći za vas, kupaći u kome ćete se vi osećati najbolje. 


Prošlo leto je ostalo nekako nezapaženo. Situacija sa COVID-19 učinila je letovanje gotovo nemogućim. Ovo leto bi, navodno, trebalo da bude drugačije. 

Ali šta ako ne bude? 

Ovde u Casa Dell Intimo se ne razumemo u medicinu. Razumemo se samo u kupaće kostime. Zato bismo vam, bez obzira na sve, preporučili da nađete kupaći za vas. 

Beskrajne perporuke 

Svi savetuju kako i šta da se radi. Od toga kako da postupate do toga kako treba da se osećate. Ipak, kupovina kupaćeg kostima je nešto poput rituala. 

To je prilika za ženu da utvrdi kako se oseća povodom sebe. Trenutak da nađe nešto u čemu će se osećati lepo i udobno. 

Možda će ga nositi 20 dana od čitavog leta. Ali, taj momenat je momenat prepuštanja i uživanja kada ponovo otkrivate ko ste. 

To je najbolje iskazano u modelu kupaćeg kostima koji birate da nosite. 

Jednodelni i dvodelni kupaći 


Mnogo toga o ženi može da se razume i izbora kupaćeg kostima. Makar iz toga da li voli jednodelne kupaće kostime ili dvodelne kupaće kostime. 

Jednodelni kupaći ima vintage notu. Kao da je došao iz nekog drugog vremena. Kada ga nosite stvarate sliku elegancije koja nije usiljena. A opet stvarate i fantastičan vizuelni utisak koji prosto mami ljude. 

Dvodelni kupaći je raznovrsniji i slobodniji. Ima gomilu modela koju možete da izaberete da nađete ono što ste zaista vi. Od bikinija do modela novog dizajna, to je prostor za otkrivanje sebe. Najbitnije je da nosite one boje koje vas oslobađaju krutosti. 

Ali i kada ste u kabini i probate nove modele, pravo pitanje je - Gde ćete ih nositi ovog leta? 

Plaže i bazeni 


Naravno, ako bude prilike nosićete ih po plažama i bazenima. Iako možda nećete moći da otputujete u inostranstvo, i dalje postoje mogućnosti. 

Možete otići do lokalnog kupališta ili bazena. Verovatno će se u narednom periodu otvoriti i neke druge zemlje za putovanje. 

Stvar je u tome da će uvek biti nekih mogućnosti da odete i uživate u letu. Pravo pitanje je kako ćete uživati u njemu, ako ne uživate u sebi. 

Uživati u letu 


Možda ovo leto neće biti leto putovanja. Možda neće biti letovanja. Ali to sigurno ne znači da neće biti uživanja. 

Umesto toga, ovo je leto gde treba da naučimo da uživamo u svemu što život pruža. Malim i velikim stvarima. 

Ako vam se sviđa neki gornji deo kupaćeg, i dalje možete da ga prošetate. Isto važi i za jednodelni kupaći. To je do vas. Sve je u tome da li znate kako to sebi da priuštite. 

Te stvari ne može niko drugi da vas nauči. Vi morate sami da ih otkrijete, tako što ćete otkriti koji je kupaći za vas.

Kupaći za vas 

Taj odgovor je težak dok ne otrkijete sebe. Zapitajte se u čemu zaista uživate? 

Probajte da nađete nešto što vas čini sigurnim i punim samopouzdanja. Prošetajte se u tome po plaži i osetite da je svet vaš. 

Tako ste pronašli kupaći za sebe. Tako ste našli način da uživate u sebi. Iskusite to.