Objavljeno: 08.06.2021

Dvodelni kupaći su će znatno promeniti vaš izlged ovog leta. Dolaze u raznim modelima, dezenima, i bojama. Nađite savršenu kombinaciju kombinujući gornje i donje delove kupaćeg, i naravno, istražite i Casa Dell Intimo kolekciju dvodelnih kupaćih kostima. Istražite naš katalog i upotpunite vaš izgled. 

Dvodelni kupaći je standard u programu za plažu. Najveća prednost dvodelnog kupaćeg kostima je neverovatan broj dezena i kombinacija koji su dostupni. Od onih svakodnevnih do onih neverovatno ekstravagantnih, dvodelni kupaći mogu da vam pruže sve. 

Već sada možemo da vidimo novi dizajn modela i ideja. Takođe, i mi smo odlučili da izađemo na tržište i predstavimo Casa Dell Intimo brend kupaćih kostima. . 

Ali, pre nego što odete i pogledate našu ponudu, treba da znate kako se bira dvodelni kupaći kostim. Izabrati dvodelni model je daleko lakše nego izabrati jednodelni model. Želimo samo da vam skrenemo pažnju na to da izaberete model koji će vam biti prijatan za nošenje i izgledati odlično na vama. 

Spremili smo ovaj vodič da vam pomognemo malo, ostalo je sve stvar vašeg izbora. 

Kada nositi dvodelni kupaći 

 

Najveća prednost dvodelnog kupaćeg je u tome što je potpuno univerzalan. Širok asortiman modela i stilova vam omogućava da ga nosite na gotovu svaku građu. Nije važno kako ste građeni, već kako se osećate dok ga nosite. 

Lepota dvodelnog kupaćeg kostima je u tome što odgovara svakoj građi. Možete da ga nosite iako ste sitnije građe, a može i da izvuče najbolje iz vaše figure. Svakako se preporučuje ženama koje imaju jaču figuru, obline i veće grudi. 

Takođe, mnogo je bolji za sunčanje i uživanje u čarima leta. Dodatna pogodnost je u tome što možete da kupujete posebno gornji a posebno donji deo kupaćeg. Ipak, najveća prednost je u neograničem modelima i inovativnom dizajnu modela. 

Opet treba ponoviti, ovi modeli ipak bolje stoje ženama sa specifičnom građom.

Obline

Ovi modeli su savršeni za žene sa jačom građom, ili sa oblinama. To ne znači da sitnije žene ne mogu da ih nose. Naprotiv, ima odličnih modela i za žene sitnije građe. Ali, dvodelni modeli mnogo bolje prirodno ističu obline žene i naglašavaju im figuru. 

Vaš komfor i zadovoljstvo sopstvenim izgledom se ne sme dovesti u pitanje. Baš zato i treba da pogledate nekoliko kataloga dok ne pronađete ono što će vam fizički i estetski odgovarati. 

Čitava sigurnost i zadovoljstvo kupaćim kostimom potiče od toga da vam je figura pravilno istaknuta. Recimo, donji deo kupaćeg kostima koji je dublji može da vam izduži torzo. Ukoliko želite da uradite nešto povodom stomaka, to može biti odličan način da rešite taj problem. 

Ili ako želite da istaknute i podignete grudi, push up model ili model sa trakom može biti odličan takođe. Bez obzira, dvodelni kupaći kostimi su odličan izbor za uživanje u čarima leta.

Uživanje u letu  

Dvodelni kupaći kostimi su fantastični za sunčanje, kupanje i nošenje i van vode. Ukoliko planirate da provedete dosta vremena blizu vode ili na plaži. 

Sigurno da je bolje i lakše sunčati se u dvodelnom kupaćem nego u jednodelnom kupaćem kostimu. Za početak, pokrićete veću površinu tela. Dodatno, lakše će vam biti da se presvučete i nastavite sa vašim aktivnostima. 

Jedina mana je što dvodelni modeli nisu dobri za bavljenje sportom na vodi. Naravno, vi i dalje u njima možete da plivate i ronite, i radite sve druge aktivnosti. Ali, tu jednodelni modeli pružaju veću sigurnost i komfor. 

Svejedno, dvodelni kupaći kostimi su odlični za stilizaciju i pored komfora stvaraju i modni ugođaj.     

Moda

Dvodelni modeli mogu da se kombinuju sa bilo čim. Verovatno nećete nositi donji deo javno, ali gornji svakako možete. Možete da ga kombinujete sa providnim majicama, ili drugim komadima odeće. 

Idealni su za letnje žurke na otvorenom, pa čak i za šetnje kada ih uklopite dobro. Mogućnosti su zaista neograničene, pogotovo ako ste spremni da eksperimentišete sa vašim stilom. 

Naravno, njihov najbolji izgled je na plaži ili na bazenu. Ali za pun efekat, najvažnije je da se vi osećate dobro u kupaćem kostimu. 

Kako izabrati dvodelni kupaći 

 

Da dostignete taj nivo samopouzdanja i zadovoljstva sopstvenim izgledom, treba da znate da izaberete kupaći. Srećom, nema nekih velikih ograničenja, dok god prepoznate vaš oblik tela i model koji mu odgovara. Kao dodatnu stvar treba da obratite pažnju i na materijale kao i na održavanje modela koji izabarete. 

Oblik tela

Za razliku od jednodelnog kupaćeg kostima, dvodelni kupaći kostimi su daleko raznovrsniji kada je oblik tela u pitanju. Pravljeni su da odgovore na sve zahteve figura, bila žena sitnija ili krupnija. 

Ipak, dobro je da obratite pažnju na sitne detalje koji će značajno unaprediti vaš izgled. Krenimo prvo od veličine modela. Na svakom našem modelu imate oznaku za veličinu. Ako vam slučajno nije jasna, slobodno pozovite našu maloprodaju da dobijete sve informacije o pojedinačnom modelu. 

Što se tiče oblika tela i modela, obratite pažnju na građu. Recimo, za žene sa većim grudima, traka je dobra da podigne i podrži grudi. Isto može da uradi i push up gornji deo. Za sitnije žene, detalj kakva je traka koja se pruža preko tela je odličan detalj da istakne figuru. 

Najvažnije je da pregledate kataloge modela i nađete neki koji vam najviše odgovara. 

Materijali 

Onda, obratite pažnju na materijale. Materijali moraju da odgovaraju vašoj koži. Obratite pažnju šta kupujete ukoliko imate alergije ili generalno probleme sa kožom.

Ipak, iako niste sigurni koji materijale da izaberete, izaberite onaj koji je dugotrajan i koji će zadržati boju i oblik. 

Najbrži način da razrešite sve te probleme jeste da odaberete brendirane modele. Oni moraju da prođu sertifikate kvaliteta, i kada ih kupite sigurni ste u proizvod koji imate. 

Održavanje 

Kao dodatni element, treba da obratite pažnju na održavanje. Određeni modeli zahtevaju posebne metode čišćenja, ili održavanja. 

Ukoliko planirate češće da nosite gornji deo kupaćeg, važno je da se lako pere i održava. Sve to možete proveriti prilikom kupovine. 

Nemojte mnogo da se brinete, većina modela se može oprati u veš mašini. Više pažnje želite da posvetite trendovima. 

Dvodelni kupaći trendovi 

 

Što se tiče trendova za dvodelne kupaće kostime, postoji dosta izvora na koje možete da se pozovete. Ipak, tople boje i penaste korpe ostaće u fokusu do kraja leta. 

Kada su u pitanju dvodelni kupaći kostimi, trendove diktiraju obline. Bikini modeli su popularniji kod žena koje imaju šire kukove i veće grudi. Ženama koje imaju obline i nešto mirniju figuru, preporučuju se modeli sa dodatnim detaljima i bojama. 

Vaš outfit za plažu uvek možete dopuniti haljinom za plažu. Naravno, uvek se možete osloniti i na neke mirnije, standardnije modele ukoliko to preferirate.

Dvodelni kupaći i modeli u Casa Dell Intimo Ponudi

Za pun ugođaj, pogledajte i Casa Dell Intimo dvodelne kupaće. U ponudi imamo modele različitih boja i dezena. Takođe, omogućili smo i kupovinu zasebno gornjih i donjih delova kupaćih kostima. 

Možete pogledati modele različitih stilova. U ponudi imamo kupaće kostime sa penušastom korpom, kao i push up modele. Modeli mogu koristiti i žicu. 

Nudimo izbor iz nekolicine brendova, i time upotpunjujemo našu ponudu. Možete ih pogledati online i naručiti ili pogledati u našoj prodavnici. 

Naručite dvodelni kupaći 

Lepota dvodelnih kupaćih kostima je njihova fleksibilnost. Možete ih upariti kako se osećate i želite. 

Otkrijte vašu kreativnost. Nađite modele koji vas najlepše odslikavaju i predstavite sebe u sunčanim danima koji dolaze.